Sfeervol restaurant
In ons sfeervolle à la carte restaurant verrassen de chef-kok en zijn team u het gehele jaar op wisselende menu’s. Lekkernijen uit de regio en verse seizoensproducten vormen vaak de inspiratie. Bij mooi weer wordt er tevens op het ruime, zonnige terras achter het hotel gedineerd. Op het terras, in de serre of in het bargedeelte kunt u genieten van een lunch, een high tea, koffie met gebak of een aperitief. Voor groepen is er de mogelijkheid om in overleg een (keuze)menu samen te stellen. Tot ca. 10 personen is een à la carte diner mogelijk.
Restaurant Jans is het gehele jaar, zeven dagen per week open. Behalve op de dagen genoemd hierna.
Het ontbijt wordt van 8.00 tot 10.00 uur geserveerd, de lunch tussen 12.00 en 16.00 uur en u kunt tussen 17.30 en 20.30 uur reserveren voor het diner. Buiten deze uren is in overleg alles mogelijk. Voor het zekerstellen van een tafel is het raadzaam een tafel te reserveren voor uw diner.
Dagen dat we gesloten zijn:
25 mei 2025 alleen restaurant gesloten ivm besloten partij
13 dec 2025 ivm besloten partij
20 dec 2025 t/m 5 jan 2026 (ivm kerstvakantie)
Speciale dagen 2025:
zaterdag 1 november Wildavond
vrijdag 28 en zaterdag 29 november Wijn- en Spijsavonden
4-gangen diner inclusief wijnen met toelichting door onze wijnleverancier "de Wijnimporteurs" uit Grou

A la carte menu
Onze a la carte kaart bestaat uit meerdere voorgerechten (vis, vlees, vegetarisch), soepen, hoofdgerechten (vis, vlees, vegetarisch) en desserts.

Wildavond
Op 1 november organiseren we een wildavond met een 4-gangen Wild Menu. Op deze avond serveren we een 4-gangen diner met bijzondere en verrassende wildgerechten. Er is een mogelijkheid om te genieten van bijpassende wijnen. De gerechten en wijnen worden per gang voorzien van uitleg.
Prijs:
€ 65,00 per persoon voor het diner, inclusief aperitief
€ 25,00 per persoon voor bijpassende wijnen
Voor € 35,00 extra per persoon kunt u blijven overnachten en ontbijten.
U kunt reserveren via 0514-581250 of info@hoteljans.nl

Wijn- en Spijsavonden 2025
Op 28 en 29 november organiseren we weer een Wijn- en Spijsavonden. Op deze avonden serveren we een bijzonder 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Deze wijnen worden toegelicht door onze wijnleveranciers Anne Claire Brouwer en Robin Boekamp van “De Wijnimporteurs” uit Grou.
Prijs: € 85,00 per persoon (inclusief diner en wijn en aperitief)
Voor € 40,00 extra per persoon kunt u blijven overnachten en ontbijten.
U kunt zich aanmelden door u op te geven via telefoon of e-mail, zie onze contactgegevens.