Sfeervol restaurant

Vanwege de maatregelen in het kader van Corona is ons restaurant alleen geopend voor hotelgasten (uw diner wordt afgeleverd bij uw kamer). Jans verzorgt géén afhaalmaaltijden omdat we hierbij de door ons gewenste manier van het presenteren van een mooi opgemaakt bord en op de juiste temperatuur gepresenteerde maaltijd niet kunnen waarmaken. Voor het afhalen van maaltijden kunnen we u doorverwijzen naar de Nostalgie of Lust in Oudemirdum of Hotel Teernstra in Balk. Verder is er hier in Rijs een cafetaria (it Hert) en een pannenkoekenrestaurant (Rijsterbosch) met afhaalmogelijkheden. 

In ons sfeervolle à la carte restaurant verrassen de chef-kok en zijn team u het gehele jaar op wisselende menu’s. Lekkernijen uit de regio en verse seizoensproducten vormen vaak de inspiratie. Bij mooi weer wordt er tevens op het ruime, zonnige terras achter het hotel gedineerd. Op het terras, in de serre of in het bargedeelte kunt u genieten van een lunch, een high tea, koffie met gebak of een aperitief. Voor groepen is er de mogelijkheid om in overleg een (keuze)menu samen te stellen. Tot ca. 10 personen is een à la carte diner mogelijk.

Restaurant Jans is het gehele jaar, zeven dagen per week open.

Het ontbijt wordt van 8.00 tot 10.00 uur geserveerd, de lunch tussen 12.00 en 16.00 uur en u kunt tussen 17.30 en 20.30 uur reserveren voor het diner. Buiten deze uren is in overleg alles mogelijk. Voor het zekerstellen van een tafel is het raadzaam een tafel te reserveren voor uw diner.

 

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten