Sfeervol restaurant
In ons sfeervolle à la carte restaurant verrassen de chef-kok en zijn team u het gehele jaar op wisselende menu’s. Lekkernijen uit de regio en verse seizoensproducten vormen vaak de inspiratie. Bij mooi weer wordt er tevens op het ruime, zonnige terras achter het hotel gedineerd. Op het terras, in de serre of in het bargedeelte kunt u genieten van een lunch, een high tea, koffie met gebak of een aperitief. Voor groepen is er de mogelijkheid om in overleg een (keuze)menu samen te stellen. Tot ca. 10 personen is een à la carte diner mogelijk.
Restaurant Jans is het gehele jaar, zeven dagen per week open. Behalve op de dagen genoemd hierna.
Het ontbijt wordt van 8.00 tot 10.00 uur geserveerd, de lunch tussen 12.00 en 16.00 uur en u kunt tussen 17.30 en 20.30 uur reserveren voor het diner. Buiten deze uren is in overleg alles mogelijk. Voor het zekerstellen van een tafel is het raadzaam een tafel te reserveren voor uw diner.
Dagen dat we gesloten zijn:
13 t/m 23 feb 2025 (ivm voorjaarsvakantie)
1 mrt 2025 (besloten partij)
13 apr 2025 (besloten partij)
18 dec 2025 t/m 4 jan 2026 (ivm kerstvakantie)
Speciale dagen 2025:
zaterdag 22 maart Wijn- en Spijsavond
4-gangen diner inclusief wijnen met toelichting door onze wijnleverancier "de Wijnimporteurs" uit Grou
vrijdag 28 en zaterdag 29 november Wijn- en Spijsavond
4-gangen diner inclusief wijnen met toelichting door onze wijnleverancier "de Wijnimporteurs" uit Grou

A la carte menu
Onze a la carte kaart bestaat uit meerdere voorgerechten (vis, vlees, vegetarisch), soepen, hoofdgerechten (vis, vlees, vegetarisch) en desserts.

Wijn- en Spijsavonden 2025
Op 22 maart en op 28 en 29 november organiseren we weer een Wijn- en Spijsavonden. Op deze avonden serveren we een bijzonder 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Deze wijnen worden toegelicht door onze wijnleveranciers Anne Claire Brouwer en Robin Boekamp van “De Wijnimporteurs” uit Grou.
Prijs: € 85,00 per persoon (inclusief diner en wijn en aperitief)
Voor € 40,00 extra per persoon kunt u blijven overnachten en ontbijten.
U kunt zich aanmelden door u op te geven via telefoon of e-mail, zie onze contactgegevens.

Culinair Verwen menu
Voor de fijnproevers stelt ons keukenteam, onder leiding van chef-kok Marco Brouwers een uitgebreid en gevarieerd menu samen, bestaande uit 4 gangen of 5 gangen.