A la carte menu

Vanwege de maatregelene als gevolg van Corona is ons a la carte menu momenteel alleen beschikbaar voor hotelgasten. Dit menu wordt afgeleverd bij de hotelkamers. Hotel Restaurant Jans levert geen afhaalmaaltijden. 

VOORGERECHTEN EN SOEPEN

Voorgerechten koud

Gemarineerde Hollandse garnaaltjes € 13,50

Gemarineerde Hollandse garnaaltjes met een wonton-krokantje en een citroenmayonaise

Carpaccio van het Lakenvelder rund € 12,50

Carpaccio van het Lakenvelder rund met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en basilicum-olie

Soepen

Ossenstaartbouillon € 7,50

Kruidige ossenstaartbouillon met een vleugje Madeira en groene kruiden

HOOFDGERECHTEN

Vis

Kabeljauwfilet € 23,50

Gestoofde kabeljauwfilet met een saus van prei en crème fraiche

Zeebaarsfilet € 22,50

Gebakken zeebaarsfilet met een kappertjes-botersaus

Vlees

Varkenshaasfilet € 23,50

Gebakken haas van het kruidenvarken, geserveerd met een shii-take saus 

Combinatie hertenbiefstuk € 24,50

Combinatie van gestoofde en gebakken hertenbiefstuk, geserveerd met zijn eigen jus

Vegetarisch

Zwarte linzen met Halloumi € 22,50

In tomaat gestoofde zwarte linzen met gebakken Halloumi

Bospaddenstoelen-notentaartje € 22,50

Bospaddenstoelen-notentaartje met geitenkaas en een portsiroop

DESSERTS en KOFFIESPECIALITEITEN

Desserts

Chocolade brownie € 8,50

Chocoladebrownie met karamel en een bolletje vanille-ijs

Mandarijnenbavaroise € 8,50

Mandarijnenbavaroise met Napoleonsaus en Prosecco-sorbet ijs

Koffiespecialiteiten

Dokkumer Koffie € 5,75

Koffie met Joustra Beerenburg en geslagen room

Irish Coffee € 6,85

Koffie met Jameson whiskey en geslagen room

Koffie met Frysk Hynder whisky € 7,50

Koffie met Frysk Hynder whisky en geslagen room

Koffie met likeur € 6,85

Koffie met likeur naar keuze en geslagen room

- Amaretto

- Grand Marnier

- DOM Benedictine

- Liquor 43

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten