Trouwen bij Jans

Geacht bruidspaar,

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Heeft u de liefde van uw leven gevonden? Dan is er niets romantischer dan trouwen in Hotel Jans, met haar romantische uitstraling en historische karakter. Kiest u voor een groot trouwfeest of voor een intiem etentje met alleen uw allerbeste vrienden? Trouwt u in de zomer, of bent u liever een winterbruid? Hoe u het ook wilt doen, Hotel Jans is de perfectie locatie voor uw trouwfeest!

Onze prachtige trouwfeest locatie, Hotel Jans, kunnen wij geheel in stijl inrichten. De huwelijksvoltrekking mag sinds 2007 plaatsvinden in onze karakteristieke Blauwe Zaal op de 1e verdieping van het hoofdpand. Aansluitend een toost met bruidstaart op ons terras, een heerlijk diner in ons restaurant en ’s avonds een spetterend feest met dj of band.

 

 

Groot of klein, uitbundig of ingetogen, alles wordt op maat samengesteld en volledig door ons verzorgd. Wij beperken ons niet tot alleen de conceptuele suggesties maar door know-how, een uitgebreid product en gespecialiseerde mensen, zijn wij in staat om ieder evenement tot in de details voor u te organiseren.

En u? U hoeft zich alleen maar te richten op wat voor u belangrijk is; de mooiste dag van uw leven met uw dierbaren om u heen!

Komt u vrijblijvend kijken naar onze locatie en snuif de sfeer van Jans! Graag zullen we voor u een offerte op maat maken.

  • trouwen-teaser1.jpg
  • trouwen-teaser4.jpg
  • trouwen-hotelvoorkant.jpg
  • trouwen-glazen.jpg

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten