Vergaderen bij Jans

 

In het groene hart van Friesland kunt u te midden van de natuur gebruik maken van het zakelijk comfort dat sfeervol en gastvrij Jans u biedt. Voor vergaderingen, workshops, productpresentaties of trainingen beschikt het hotel over 2 ruime en comfortabele vergaderzalen. Beide zalen beschikken over alle comfort en voorzieningen die u wenst, zoals beamer en goede wifi. De tafels en stoelen kunnen in verschillende opstellingen worden gebruikt.

Onze hotelaccommodatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn in totaal 23 kamers zodat u ook een meerdaags verblijf kunt plannen. Het restaurant heeft een zeer goede naam en biedt alle mogelijkheden voor uw ontbijt, lunch en diner. Voor een ontspannende bezigheid rondom het vergaderen, zijn er verschillende mogelijkheden, zoals fietsen, mountainbiken, steppen, solex rijden, varen met een sloep of praam, pitch en putt-golf en workshops schilderen. Deze activiteiten kunnen wij voor u desgewenst reserveren.

Blauwe Zaal

De Blauwe Zaal bevindt zich in het hoofdgebouw op de eerste verdieping (lift aanwezig) aan de voorzijde van het pand en biedt uitzicht over het weidse Friese landschap. De Blauwe Zaal heeft een vloeroppervlakte van 55 m2, beschikt over een mooie grote massief eikenhouten tafel met voldoende elektriciteitspunten voor tablets, telefoons en laptops en biedt plaats aan groepen tot 20 personen.

Tuinzaal

De Tuinzaal is ondergebracht in een Zweeds chalet in onze hoteltuin. Deze zaal geeft een extra dimensie aan uw teambuilding activiteiten en trainingen, door zijn ligging op de begane grond in de tuin. De zaal heeft een eigen ingang, een eigen toiletgroep en leent zich uitstekend voor trainingen waarbij gebruik wordt gemaakt van buitenactiviteiten. De Tuinzaal heeft een vloeroppervlakte van 55 m2 en biedt plaats (afhankelijk van de opstelling) aan 15 tot 30 personen.

Vergaderarrangementen

Er zijn verschillende vergaderarrangementen qua duur in tijd. Voor alle arrangementen geldt het volgende:

  • Ontvangst in het restaurant met een kopje koffie / thee;
  • Koffie, thee met koekjes en mintjes in de vergaderzaal. De zaal wordt tijdens lunch en diner verschoond en voorzien van verse koffie en thee;
  • dagelijks een lekkernij van Bakkerij Twijnstra in Oudemirdum (cake o.i.d.)
  • Beschikbaarheid van 2 flip-overs, white board, beamer en beamer scherm;
  • Beschikbaarheid van een vergaderkoffer met benodigdheden als stiften, nietapparaat met nietjes, potloden, magneetjes, plakband, lijm, etc;
  • Gratis gebruik van Wifi;
  • Lunch- en dinertijden worden in overleg met u bepaald;
  • Per overnachting betaalt u per persoon € 1,20 toeristenbelasting;
  • Het serveren van een snack in de namiddag kan additioneel worden gereserveerd voor € 4,50 per persoon.

Smit Mode, M. Zuidgeest : "Wilde jullie nog even bedanken voor de gastvrijheid  op 8 en 9 juni. Leuk om iemand zo enthousiast te zien over zijn hotel en de geschiedenis ervan. Succes met de zaken!"

Sandfirden Technics, Den Oever:  " Afgelopen zaterdag zijn wij, van Sandfirden Technics, bij jullie geweest i.v.m. een personeelsuitje. Aangezien het vertrek enigszins gehaast verliep heb ik niet de tijd kunnen nemen om jullie te bedanken. Bij dezen, enorm bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten. Het buffet was echt van grote klasse! Mede hierdoor is het voor ons een fantastische dag geworden waar vandaag met veel plezier over nagepraat wordt."

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten