Hotel Jans

Hotel Restaurant Jans beschikt over 23 kamers verspreid over het hoofdgebouw en de hoteltuin.

Tien hotelkamers zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het in 1890 gebouwde hoofdgebouw. De kamers zijn voorzien van 2 separate boxspringbedden, flatscreen televisie en hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. Het hoofdgebouw is in de winter van 2018/2019 verbouwd en voorzien van een lift.

In de hoteltuin zijn onze 13 tuinkamers ondergebracht in Zweedse chalets op de begane grond. Deze kamers zijn voorzien van een eigen terras en opgang, een ruime zit/slaapkamer met 2 separate boxspring bedden, flatscreen televisie, badkamer met wastafel, toilet, douche en tevens een separaat bad. In een aantal van de tuinkamers is ook uw hond van harte welkom. 

We hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld, zie "verblijf en arrangementen". Op verzoek stellen we ook een persoonlijk arrangement voor u samen. Neemt u dan contact op via telefoon (0514-581250) of e-mail (info@hoteljans.nl).

Voor het maken van een reservering, kunt u de beschikbaarheid op uw gewenste datum controleren op de eerste pagina (homepage) van deze website of klikt u op onderstaande link.

Reserveer een kamer - Make a reservation

 

* Gratis WIFI beschikbaar.

Paasarrangement 2021

Kom met Pasen genieten bij Hotel Restaurant Jans! U kunt bij ons volledig corona-proof overnachten, dineren en ontbijten. Zowel het diner 's avonds als het ontbijt gebruikt u op uw kamer. Op alle kamers zijn namelijk tafeltjes en stoelen geplaatst zodat u comfortabel kunt eten. U bepaalt zelf hoe laat we de verschillende gangen van het diner brengen.

Het door onze chef-kok Marco Brouwers samengestelde 5-gangen Paasmenu bestaat uit de volgende gerechten:

  • Tartaar van gerookte kip met uitgebakken spekjes en een kerrie-mayonaise
  • Warmgerookte zalm met courgette en een kreeftensaus
  • Gebakken diamanthaas met een saus van rode wijn en lente-ui
  • Kaasplankje
  • Tompouce gevuld met advocaatparfait

De prijs van dit arrangement voor 2 personen is € 190,00 exclusief consumpties en toeristenbelasting. Voor 1 persoon is de prijs € 115,00 exclusief consumpties en toeristenbelasting. 

Om dit arrangement te boeken belt u met 0514-581250 of stuurt u een e-mail naar info@hoteljans.nl 

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten