Welkom bij Hotel & Restaurant Jans

‚ÄčHotel Restaurant Jans, het vertrouwde adres voor iedereen die rust, ruimte en een 3-sterren hotel en/of restaurant zoekt. Het hotel ligt direct grenzend aan het Rijsterbos, gelegen in het prachtige Gaasterland met haar afwisselende, glooiende landschap. Naast bossen, vergezichten, het IJsselmeer en de meren vindt u o.a. de historische Friese stadjes Sloten, IJlst, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward en Sneek in onze nabijheid.

Voor zowel vakantiegangers, fietsers, wandelaars van het Zuiderzeepad als de zakelijke reiziger is Hotel Restaurant Jans een gastvrij adres. Een hotel waar u verrast wordt door de persoonlijke benadering en een mentaliteit waarbij ‘alles’ kan. In ons restaurant verrast chef-kok Marco Brouwers en zijn team u op wisselende menu's vol smaakvolle ontdekkingen. Hotel Restaurant Jans is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die houdt van wandelen en fietsen, golfen, kitesurfen, zeilen, solexrijden, kanovaren of een tochtje maken met een sloep. Ook voor iedereen die houdt van kunst, cultuur, musea, sauna en van een dagje winkelen is er genoeg te doen, zie onze activiteitenpagina.

 

Uw verblijf plannen 

Hoe en met welke activiteiten u uw verblijf ook wilt vormgeven, wij geven u graag tips om te zorgen dat u het beste uit Friesland en uit uw verblijf haalt. U kunt uw verblijf plannen door gebruik te maken van de diverse opties die hieronder bij het kopje Hotel Jans worden beschreven. Zo kunt u overnachten op basis van logies en ontbijt of op basis van Half Pension waarin naast het ontbijt dagelijks een wisselend 3-gangen diner is inbegrepen (Jans arrangementen). Hiernaast hebben we ook een tweedaagse combinatie van beide (Combinatie arrangement) of een speciaal arrangement met bijvoorbeeld een 7-gangen diner.

Wij zorgen voor een comfortabele kamer, een goed bed, een heerlijk diner en ontbijt. U hoeft zich alleen maar te ontspannen en te genieten van uw vrije tijd!

Op de volgende data zijn we gesloten:

zaterdag 14 december (vanwege besloten partij)

 

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten